Raduga

Qui n'aime pas le chocolat? (Lettres a la jeunesse)

HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 

Rien n'est perdu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pitpalaque

PostSubject: Rien n'est perdu   Wed Oct 28, 2009 10:02 pm

JERONIMOOO

Delia Spatareanu once wrote:

"heeei.

mi se inchide laptopul in 10 min, deci am sa fiu cat de rapida pot, is in masina la Deb, intr-un port, am net wireless, Charlie si Deb fac jogging aici pe dealuri, eu scriu mailuri in viteza: )) si ma uit la barci.

am vazut casa ieri, e asa de faibaaaa, mai ales living room-ul care e gigantic si luminos si gigantic si in care o sa proiectam filmele si o sa ascultam muzica, de abia astept sa-l facem pufos si confortabil si cald. in rest camerele sunt ok, si toate is noi si varuite si inlocuite, ceea ce e bine.

charlie inca mai are grija de mine, stau ca un parazit mai mult pe acasa pe la el, unde se aduna toata lumea de obicei, gatim in fiecare zi, deci inca n-am murit de foame, desi acuma vad numai carnaciori prajiti in fata ochilor: )) cred ca marea imi face foame. lumea e draguta cu mine pe aici, is foarte politicosi, dar cred ca am trecut de granita aia, fac glume si se poarte normal, eu vorbesc o engleza de balta, fac tot felul de fete cand nu inteleg ceva si arat destul de suspicioasa, dar sper ca stiu ca nu sunt un om rau..

am fost si pe universitate, unde am lesinat ce aparatura si biblioteca au aia acolo... doar eu sa fac treaba buna si gata, chiar nu stiu ce o sa ma fac fara voi, pe cine o sa fotografiez... buuuun.. charlie si deb sunt aici, fac streching pe masina, laptpul e apropae mort, deci va pup pe toTE scrieti-mi oameni buni ceva cand aveti timp, raluca cum e cu sage-ul? cum e in iasi? sim cred ca e in londra, ral fac latina, tincu ?? anywhere?

bun, deci sos , scrieti-mi, doar nu vreti sa uit romana!1
toate faine si luminoase,
\delia de la caty

PS. tincu te rog arata-le alor mei cum sa intre pe net si sa foloseasca skyoe-ul si scrie-le pasii pe o hartie sa o aiab acolo tot timpul
ai rabdare cu ei, multumeeesc mult !!! eu le-am scris un mail, cand ma mut la casa mea o sa vorbim pe skype, deci te rog te rog te rog.: )
am fugit, va imbratisez ca un hipopotam cu basca frantuzeasca"

Raluca Busuioc happily replied:

"catiosha:P!!!!!!!!!!ce bine ca ai scris si ce idee geniala!!! mail conference, adica sa vbim toate n-shpe, cate-om fi, pe mail.Very Happy cool!!
deci ai net wireless in port, that is interesting and rules and i miss u all already.
laura, cand ne intalnim, apropo?luni incepem facultatea, uraa. tincutza, voiam sa imi cer scuze ca nu am mai ajuns in seara aceea in max dar sa stii ca m-am gandit la tine si ti-am urat succes in gand la examen, sper ca ti-a mers bine si succes la urmatoarele!Very Happy"

"imi cer scuze, am dat send din greseala:).apropo, mi-ai adus aminte, deliasp, ca nu am mai facut jogging vacanta asta, asa cum mi-am propus initial dar daca stam si ne gandim mai bine, noi nu avem dealuri si langa dealuri marea ca sa alergam, so u can't really blame me:P.parca vad ca aunci cand o sa ne reintalmnim delia o sa fie cea mai grasa:D totusi nu cred.
sim, sper ca ai ajuns cu bine si sa scrii si tu ceva si cum a fost in londra?si succes la tema pentru acasa.
ral mi-a spus ca a luat 15 la franceza:)) talk about high grades:D:D felicitari!!! vezi, si tu iti faceam asa de multe griji ca nu ai sa te descurci prea bine si vad ca de fapt te descurci cel mai bine. and i love you too, ral and i hug u more!!!:*:*:*:* (raspuns pt mesajul de pe mess).
awwwww, i want to see that living room too, mi se pare ideal mai ales ca ai sa alegi si tu mobila and your tastes are so cool si abia astept sa venim si sa vedem. ce fain!!!!
iasiul e la fel, oleaca mai rece de cand ati plecat voi dar iata, nu-i asa, a inceput iasi international film festival la care am de gand sa merg duminica si in alta zi, pana pe 5-6 octombrie cu banii din ciubuc(groaznic cuvant). asa ca, ai auzit, laura delia sormea si tincu, mergem la film zilele astea, daca vreti si voi dar de ce sa nu vreti? nu stiu:)
sage-ul nu prea are clienti desi m-as fi asteptat sa aibe, din cauza festivalului. mai mai ca as scrijeli peretii de pe strada pe ascuns cu "haideti in sage dupa film" but i r too much of a chicken:) anywhooz, Very Happy:D:D:D:D i love u all si succes in continuare in anglia franta si romania, la toata lumea!Very Happy:D:D:D:D:D
I LOVE YOU!"

Simona answered:

"olaaa mi amigos:)) ce mistooo delia!!Very Happy ma bucur si de camera si de aparate si de bilbioteca si de pofta de mancare:D yay! si by the by azi am cumparat bilet pt falmouth soooo theres no turning back! here i coooooome:)))) as fi vrut sa te intreb daca-i ok sa vin de pe 1 si sa stau pana pe 5 dar biletele-s si asa scumpe tare si mi-era frica sa nu se scumpeasca si mai mult. o sa ajung deci pe 1 la ora 18:55 si o sa plec pe 5 la 9:25--am zis sa stau si 4 intreg Smile --sa vezi ce mutra avea aia de la bilete cand am intrebat-o cat costa pan la falmouth:)) fac un record de *drumrolls* 7 ore pan la tine!---really hope its ok mate si ca nu incomodez pe nimeni! am incercat sa te sun pe mobil da nu merge--zi si mie un nr de telefon ceva:) si zi-mi daca e ok cu venituu!Smile
blondaa! da' ti-a mai zis ceva dl radu? when dyou sign the papers man!!Smile m-a podidit plansu cand am scos poza aia cu voi 4 din bagaj sooo i win the who misses people most contest! in londra n-am mai stat decat o noapte--am zis ca mai bine vin in notts si-mi vad oleaca de casa si de p-t job si de tema---oricum tipu si tipa de acolo sunt taare simpatici si mi-au zis sa vin oricand vreau deci i really want to go there soon:) in rest a fost cam groaznic drumu--ca m-a durut burta si mi-a fost greata si trebuia sa car cam 30 de kg:)) iar acum...despachetez ca melcu, umblu prin oras pt una alta si mi-e dor de voi..
ral se duce azi la concert intr-o cafenea misto:D asteptam povestiri adevarate! (well:)) adica the spilling of the beans nu scripturi gen acasa:)) bad joke, i know)Smile))
ce mai vesti povesti cat?Smile
si tu tincuta mai asculti/vezi frumos?Smile
i love you guys buuundles upon bundles!
write sooon!"

Raluca Petrescu took the mike:

"Drats,
si eu vroiam sa incep cu ola mi amigos, dar pas de mai fii original in asa assembley and for good reason - so im gonna say ola-si-hail-to you genius enthusiastic fireflies scattered round the world who came up with this incredible idea!! its crazily warm and ressourceful, i swear i'd be so stupid without you.
Delia, tu si aerul de mare e o apropiere foarte logica. Ah, youre gonna get even more posh than you already are (yes, you are)...you and your camera! Apropo de hipopotami, tin sa anunt ca am vazut un francez purtand o basca! Nu credeam ca o sa mi se intample, seeing how incredibly rare the real case is. Dar he's there in my class (and he's a gorgeous blonde) so there you have it.
Raluca, I loved your mail Very Happy scribble all you can, iasi is in your hands now! si have fuuuun...huger hug than yours.
falmouth-Delia again- jogging pe dealuri while youre writing in a port, ce ciudat...aveti si munti si campii? anyway sounds wonderful. Strasbourg e altfel..its definitory stuff sunt raul (l'Inne) si strazile foarte calde caramizii medievale, teatrul si biblioteca huge si totul e wonderfully human-sized...eu stau pe chei si merg la scoala pe un drum pietonal cu record stores si creperies pana la catedrala- in 2 zile pe saptamana se instaleaza pe el anticari ambulanti. Imi pare rau ca nu ati inventat sistemul asta mai devreme, as fi povestit mai bine inceputu(gen- balu' mascat&apollinaire erotic-reading), like delia did..dar you peeps are telepathic, it got through i hope (siim?)
Va zic 2 vorbe de ciudetenia mea de scoala si gata.
Cei 52 de colegi ai mei sunt foarte misto..politicosi si destepti si mult prea ordonati (will i ever learn that?), si amuzanti..ah si eleganti. si diferiti. Profesorii sunt as expected..stylish, talentati, amabili, with a sense of humour, si of course spun numa lucruri frumoase...cursurile ma fac de fiecare data sa-mi spun ca a meritat sa vin aici, fie ce-o fi. Literatura e cea mai familiara, e exact ce trebuie, filozofia e infernala (saptamana viitoare o sa avem sa facem o explication de texte in 5 ore- textul probabil o sa fie in jur de un sfert de pagina) dar amuzanta, latina (confirme) are un nivel ametitor- facem o zi proza si una poezie (deocamdata Cicero si Eneida), traduceri cu mare precizie, o sa trebuiasca sa invatam sa scandam, ne duce prin arbori de etimologie, in fine se asteapta sa putem intra cu totul in limba si literatura antica, si in retorica, pentru ca tema acestor 2 ani este Pouvoir et art de la parole; engleza e foarte fonetica pentru ca well french people cant pronounce. the teach has a very sadic little laugh and talks of monty python and of what ac/dc really is (anyone know?)-i like him. im prolly the only one Very Happy generally, its hard but i doin what i like (la lit&engleza merge cel mai bine). sunt linistita, slava Domnului.

Laura, im with you kid, keep reading and thinking those thoughts that confuse me and be nice to dear old Bita, he's a good crazy sport. I-am scris lu Mira, care-mi trimisese un Smile pe mail, cu subiectul "a lire"..isnt that her? i-am trimis un cohen song.
Sim, 7 ore ooooh...anyway its brillll you get to go there and see the wonders. e aproape ingrijorator cu vizitele, incet-incet o sa se transforme intr-un titirez gigant...un du-te vino ingrozitor Very Happy:D:D maaan that pic took hours to ahem, build...does anyone remember? i know del does..ne apucasera niste purtari cam bizare during. "Povestiri adevarate"? Low blow man..i feel like the phantom at the opera when christine started listening to the spice girls.
Tincu (pot sa prescurtez, da? imi place asa de mult cum suna), eram atat de aproape de a-ti da inapoi cd-urile...apropo, pe aici sunt multe festivaluri/concerte de jazz...azi n-am fost,sim, ca venisem in advance si n-am mai avut rabdare sa astept, long day. am stat acolo si-am citit un critic ciudat (care zicea ca n-ar trebui s-avem nici un fel de relatie cu obiectele din lume, there is noth behind them si nici unul nu ne raspunde..bleah..il cheama robe-grillet, cat, in caz ca esti curioasa, he calls this oddity le nouveau roman). dar cafeneaua e misto, se cheama Artichaut (adica Anghinare) si poti sa mananci chestii frantuzesti sanatoase si bune (?!).
Delia-cu-lanterna, glad youre reading our stupidities Very Happy hope to see you around here sometime Very Happy not that i can compete with sim in terms of host-ing (cooking&orientation skills are below freezing point) but you'd like strasbourg, i know it. its old&alive.
Gata, am desertat sacul de fasole...imi cer scuze de atata babble egocentric...its just im really hopeful about everything and everyone. Im thinking about you very much.
lighted-firefly-hug
Ral"

"PS(just cause i wanna be unnecessarily clear) - You're wonderful. thank you for all this. Very Happy i feel incredibly..anti-alone.:p its such luck"

Raluca Busuioc:

"i am sorry, but would someone explain what jeronimo is?
mama, simona, stai 4 zile la delia si o sa alergati pe dealuri cu marea in dreapta. i am not envious, not at all:P anyway:) am vbit ieri putin cu domnul radu, after he yelled at me for about 4 hours (in a fatherly and protective way, ofcourse-joking he didn't really yell, ok?asa ca simona, nu mai face fatza "hai bai, serios, chiar o tipat la tine?"o, man i love that face:*:*:*:*:*) and it turns out that theoretically i am hired and blabla can't say it in a mail:)
the point is that i have to do my job and that as long as i do it as well as i can, things will be alrighty.iuhu!
delia-sormea sa citesti mai intai mesajul de la simona (josul paginii) inainte sa-l citesti pe al meu, ca s ate prinzi:)cool, mai vorbim acasa.
a, da, chiar! spuneti numerele voastre de telefon ca sa ne dam bipuri macar:)
oau!!30 de kile, naspa! si eu am sters vase!Very Happy hopefully, that makes u feel better:)
i miss u all and i actually pray for you at night so no worries.:)i love you.
(bad acasa-joke, man, yeah. but it's ok):*:*::**:*::*:*:*:*:**:
succes la toata lumea si hugging is good even in mails, yes!:Dso hugs!"

"man, raluca, i have to say, it is quite the mail you've got there, eh?Very Happy i am the big retard in this mail aswell so, what does posh mean?si ma bucur ca strasbourg-ul ti se potriveste si ca te simti firesc acolo si well, nu m-am prins la "apollinaire erotic reading". what is that?:)yes, most of it got through to us thanks to sim, but not all of it, so u just go ahead and write all that there is to write, missy!
a, si ce inseamna "pouvoir"? but i have to say that i am hopeful too, as hopeful as i've never been so, "hopefully!!" things will be just right for all of us:) short mail, sorry:):*goodluck and write soon and SMILE:D!"

Tincuta
entered the picture:

"Smile
sa stiti ca stau cu smile-ul asta de cateva minute si tot nu imi vine cu ce sa incep
bune sau rele?
nu cred ca ajung toate mailurile la mine
delia cu lanterna, pune-ma si pe mine in calcul te rog Smile, desi fix a 5-a roata la caruta sunt, dar e asa cald si luminos, si ...se potriveste perfect cu ce simt acum, de unde v-ati luat? de unde v-ati gasit? de unde o fi, dar e special si sincer....si mama cati ce mi-e dor de tine, e a 2-a zi cand merg la tine in camera si ...e goala Smile, imi vine greu sa ma obisnuiesc cu asta cred ca ti-am mai zis-o nici nu stiu de unde atata pesimism in mine,oricum stai tu linistita nu se compara cu bucuria pe care o simt ca esti bine acolo si ca faci ce iti place si in sfarsit e ceva care sa iti sustina talentul, e minunat!
sim imi pare rau ca nu am ajuns la timp in iasi, mi-ar fi placut mult sa ne vedem,
cine merge maine la film?
raluca cred ca e cazul sa iti fac o vizita in sage, am auzit ca verdele ti se potriveste de minune.
raluca cohen, sper ca ti-a placut ceva de pe acel dvd...desi cand ma gandesc ca e de la edi, cred ca da, tu si edi in opinia mea si a lui cati ati fi mers manusa...
apopos delia lanterna, maine la facultate nu? medicina spuneai? : ))) mult succes darling, stiu ca iti trebuie vocatie pt.asta...eh si pe alocuri bani, dar cu totii stim ca nu e cazul, sa fie intr-un ceas bun..

laura... mai, ce s-a intamplat in acea dimineata? de ce nu ai mai venit? eu m-am culcat la loc dar nu as fi facut asta daca veneai!!...na` am constiinta incarcatam vorbesc de seara cand am jucat poker si ne-am uitat la pozele lui radu

cati:radu ce mai face? va scrieti? cred ca am scris cam mult si nu am zis nimic
ma bucur ca sunteti si ca va am oarecum...
si eu va iubesc"

SALUT,IAR EU

"cand aveti de gand sa veniti acasa/?
hai sa facem treaba cu du-te vino..cel putin in chisinau nu va mai trebuie viza : )"

ALL TOGETHER NOW:YPO Y TAI TAI EEEEEEEEEEEEE

Simone:

"I HAVE A PLANT!Very Happy a living plant all my own!hahaaaaaaa! mi-a adus-o lana, o prietena si colega de la uni ca house warming gift(oh, si un carrot cake:))) i know, right? cine a mai vazut prajitura facuta din morcovi)
man i love your mails guys! delia cu lanternaaa id move in your lemon tree purse tomorrow!chit ca deabia am reusit sa despachetez tot aici.
blonda HUREEEEEEEEEEEEEYYYYY our brand new shinny SAGE EMPLOYYUPEEEEEEEEEE!
tincuta sar'mana de melodie:D made my morning too:)) intrebai cand ne intoarcem--eu vin pe 21 dec:)
delia:)) dont fret--stiu ca am uitat sa-ti dau ukw cu numaru meu da trimit azi!
i gotta run but keep up the good writing guys and and and happy happy joy joy joy!

love you all!
p.s: am dus inchis-cu geamuri si ma simt ca baloo in el-which is to say-too big!Smile) im shower-room-claustrophobic"

Delia Caty:

"aaaaaaa, va iubesc, am nevoie de mailurile vostre zilnice, romanesti, nebunesti, amuzante ------ da da da ce-mi palce sa rad singura de fata cu toti englezoi, lumea mea mica si la noiba, trebuie sa plecam, imi pare rau ca nu poooooot scrie acum. va mai spune tincu ce-am vorbit, va pup si va cuprind, tineti-ma la curent!!!

caty"

MY LATE SEPTEMBER MORNING

Delia Busuioc was honored:

"good morning, my rainbows!

in ciuda faptului ca e luni si mediocra din mine realizeaza cu scarba ca a inceput o noua saptamana de serviciu...pot sa va spun ca nu-mi amintesc sa fi avut o dimineata atat de placuta, cel putin nu la mine la birou. bate soarele exact pe mine, in spate, bate prin geamurile de termopan nespalate de vreo juma' de an de femeia de serviciu usor viciata si mieroasa....pana acum 2 minute ascultam depeche mode si citeam mailurile de la voi;acum ascult nina simone-ul atasat de tincuta si va scriu:)
pe mine nu e greu sa ma emotionezi, asa, in general vorbind. evident deci faptul ca am bocit pe infundate (pleonasm?) la citirea tuturor randurilor voastre, pe de o parte de recunostinta ca mi-ati dat si mie un scaunel in cerc (draga mea tincuta - eu nu te prescurtez, ca-mi place prea mult cum suna 'uta'-ul - daca vine vorba de roti la caruta, eu ar trebui sa ma simt in plus!!! ), pe de alta parte de dor. nu stiu, eu cred ca am ajuns la quarter age crisis, nu mai stiu ce vreau, ce are sens, mi se pare ca mi-am irosit toata viata si astept sa castig la loto...bla bla bla, mi-e si greata sa vorbesc despre asta si nu vreau sa ma etichetati din prima drept "the ishued one of the group"Very Happy si va spuneam ca mi-e dor de voi (pentru ca sunteti atat de interesante, separat si impreuna, atat de diferite de prezent ... va rog sa nu credeti ca-s o nebuna singurateca si in cautare de un prieten-doi ma agat de voi, nu, am si eu prietenii mei, frumosi, dar cred ca eu fac colectie de oameni magnifici si usor dezaxati - in the beautiful out of the record kind of way...and you mach the criteria....so i try to put you in my imaginary purse - oh you would love it in there, it has huge windows and a lemon tree:D), mi-e dor de varsta la care sunteti voi, doamne, ce mult conteaza 5 ani...
va rog nu ma scoateti din lista dupa acest mail complet idiot si senseless.
tincuta, ce draguta esti, crezand ca incep facultatea la medicina:)) merci, chiar m-ai facut sa zambesc laaaarg.... inca nu, sa speram ca am sa am suficiente cojones sa dau anul viitor la medschool. fetele, stiu ca suna absurd si inutil...please don't laugh at me and try to support me:( ce sa fac, imi caut si eu vocatia ...
va sarut pe toate, pe obrajori, trebuie sa plecam macar in 2010 undeva, impreuna!

PS: raluca sor'mea, sa stii ca tot ce-am scris mai sus e valabil si pentru tine, you are a wonderful child and i'm sorry that sometimes i am an awful sister...i just have to yell at someone from time to time...

:*:*:*:*"

JERONIMOOO again

Laura Burduja made her appearance:

"Heheh. Postul de "the ishued one of the group" il cam ocupam eu.Smile)
Deci nu poti sa mi-l iei!!! Cui ma mai plang eu ca nu-nteleg ce vrea viata asta de la mine, huh, huh? Ia zi tu!Smile)Razz

Si ce frumos:)Smile, toate mailurile astea de la voi...nu credeam ca o sa-mi fiti mai dragi de la departare.Smile)Vedeti ce face distanta din noi? Ne descoperim profunzimile pangacioase si sensibile. Eu nu va cred cu mailurile voastre despre singuratati lacrimogene. Atata iubire asa, din neant, nu se poate...Eu sunt asa, mai naiva, da s-o credeti voi ca va cred de data asta.
Smile)

Eu mi-am inceput mirificul an studentesc, care nu pot sa zic nici ca m-a socat - ca din pesimismul meu preventiv ma asteptam sa fie o varza totala- nici ca nu m-a socat - am ratat deschiderea oficiala la litere findca noi suntem mai cu mot si am facut deschiderea inainte de cea oficiala pe universitate..adica toate lumea facea ochi la 10 si noi de la litere, terminasem deja toata treaba; plus ca am vazut corpul E al facultati...no comment(CO2 din abundenta= praf si praf, treptele din interiorul cladirii cu gauri in ele... de fapt gropi, banci care cad peste tine, gunoaie); apoi, trebuia sa-mi gasesc orarul - pe care l-au scris cu creionul undeva sus pe un afis - ca sa vada laura TOT!, etc etc.Plus ca am cunoscut si eu 2 tipe care-s cu mine in grupa- si toante amandoua.
In rest, avem doar 4 baieti, stim ca un prof e sigur nasol - dupa faima cel putin - si maine primul curs e cu el:D. Am 3 cursuri fara pauze intre ele, adica 6 ore fara mancare!! Sau na...eu mai rezist fara macare, dar 6 ore de tolocanit din prima zi imi suna de-a dreptul cretin. Plus ca aceste cursuri sunt in sali diferite- pe care nu stiu sa le gasesc, si chiar daca as sti, n-as putea sa onorez cu prezenta fiindca nu avem pauza intre cursuri, deci ar trebui sa ma teleportez ca-n harry potter. Ceea ce eu nu stiu. Stie careva?

In schimb am si o colega faina, fosta Eminescu, pe care eu ca ignoranta nu o tineam minte din liceu:D dar care o imaginatie foarte faina si citeste mult si e la 2 facultati finca maica- sa a vrut s-o vada la medicina desi ea n-are o treaba, si ii place sa scrie si asculta muzica faina. So o bila alba finally .A! si cred ca e genul de om din categoria "magnifici si usor dezaxati" Smile), so that makes 2 of us, delia b:D - si eu colectionez oameni! doar ca nu-i prostesc ca-i pun in locuri imaginare. Eu sunt profitoare straight-forward!

Melodia ta Tincuta e supeeerba, efectiv, e pe repeat de o ora:). Mai vreau! Si nu stiu ce sa-ntamplat...Te sunam si nu raspundeai. Delia a verificat daca esti treaza si tu ai adormit bustean creca:)), oricum nu a schimbat nimicin desfasurarea evenimentelor.Si tipa care vroia sa stea cu chirie s-a mutat cu iubitu..so..asta e.
Vreau si eu la film...Doar ca n-am bani si nici timp, se pare, cu orarul asta cretin:( dar daca stabiliti ceva, let me know.

Scuze raluca de azi, dar daca te face sa te simti mai bine, am fost cu inca 2 tipe si eram atat de obosite ca am vrut sa ne imbatam putin- aveam 5 lei d efiecare-si in loc de bere normala, care se urca la cap, am comandat fara sa vrem bere fara alcool:)) da.. lame. Se vedea ca nu prea dadeam de-o bauta, nu stiam ce e FA:)) (fara alcool)

PS:Daca vrei sa afli urmarea aventurilor laurei la facultate, stay toon! alticelea nu am ce sa va zis- talking about feeling that life's wasting..."

Ralu Stardust:

"laura, you brave thing. te-as crede ca nu ne crezi, ai zis-o destul de placut, daca nu te-ai baza pe o ipoteza si daca ipoteza asta n-ar fi falsa- si anume ca toate au iesit din neant pentru ca s-a intamplat sa ne despartim. eu una nu simt nici o schimbare majora (decat ca ne-am adunat intr-un spatiu mic), si nici vreo dorinta neimplinita de soap-operas pe care s-o fi canalizat in manifestari plangacioase. cu asta nu-ti impun nimic, vorbesc despre mine.
in rest, din cate-mi amintesc you were the first i heard use the c(ry) word in connection to me leaving. toate astea ti-ar fi iertate daca nu ar fi faptul ca mie nu mi-ai spus nici un cuvintel, desi erai militanta pentru un elan mail-icesc, unde s-a dus? ma simt frustrata de lipsa respectivului cuvintel de la tine, deci here i am tormenting you a little, because clearly torment makes you loquacious. hit me with the truth, but- talk Smile im afraid you wont forgive me, but if annoyance is the only thing that makes you keep an interest in us, so be it. Very Happy i think you found our talks lacked spice, si ai aruncat cu o galeata de culoare. is this spicy enough? im (almost) nasty in your honour.

sigur, nu vorbesc aicea de toata povestea cu facultatea, care e o problema veche...cred ca e impresionant numarul studentilor talentati si pasionati care s-au lovit si se lovesc de ea. imi pare rau. ce pot sa-ti zic bine e ca well raman in iasi multi studenti faini rasfirati(i met enough), si probabil ca intre profesori si cursuri o sa gasesti si lucruri serioase...sunt oameni remarcabili printre profesorii de la litere (well, each uni has resident weirdos), problema nu e acolo. sigur ca in rest there is the..grimness...dar e o realitate. ideea e sa culegi ce poti de unde poti, sa intrebi, sa te misti. cum o cheama pe minunea ta de la eminescu, if you please?

everyone else, im sorry i dont have time for more, tre sa ma intorc la depresia mea ante-test. can anyone shake the sleaze-fleas outta me? no. and that is REALLY grim.
Goodnight and good luck."

ALOHA

Tincuta (directly to Caty)

"hei hun`
probabil ai prea multe mailuri si prea putin timp
vroiam sa iti spun ca te iubesc
si ca mereu....mereu ma voi ruga pt. tine, mai intai tu....apoi eu"

Caty (directly to Tincuta)

"hei hun
of, asa imi pare de rau ca nu pot raspunde acuma la emailuri, citesc in graba si ma bucur, imi umple inima si ma face sa-mi amintesc de ce sunt eu aici, pt ca simt ca ma pierd printre atattia oameni cu personalitati puternice care fac tot felul de chestii interesante si vin din tot felul de medii ciudate, incat ma simt mica si ff neinteresanta si tampita..
asa ca va am pe voi, si scriu repede ca o masina de calcat.. poetic: )), imi pare bine cav-am vazut azi, si ca imi scrierit, te rog scrie-le tu feteleor din partea mea ca eu nu mai apuc, chiar NU VREAU sa rup firul, imi face asa de bine sa va aud.. e atat optimism in jur, aici e frumos si f civilizat, de abia astept sa ma intorc si sa va vad , sa va povestesc... sa fac poze bune, ruigati-va pt mine, eu nu pot decat sa Ii multumesc cva sunt aici... si sper sa-mi fac treaba.

va iubesc si va sunt datoare pt toate momentele in care ati fost si sunteti langa mine,
te cuprind tincu,
caty

PS. pupa-le pe fete si mai zi-le de mine, URA pt Raluca, mergem in Sage sa ne faca o ciocolata cu menta:D"

Tincuta:

"ah!, va rog madame-le uitati-va sa fim `cu toatili` in lista, pentru ca eu, cel putin, nu le primesc pe toate, le aflu din reply-uri, si apopos laura traieste? spuneti-i sa dea din degete in pauza Smile

delia de la cati a spus asa : de fapt o sa vedeti mai jos exact, intelegeti si voi ce as putea sa va spun mai multe : ))
in plus ar fi ca eu am vazut-o! ha! da?! daa...si dupa s-a lasat cu marea sarata de la mama tata si mine : ) a fost foarte fain, cati, tata spune ca te-ai mai ingrasat iar mama isi face probleme serioase ca mananci atatia carnaciori, abtine-te la televizor (monitor,skype)
n-ai putut sa iei un microfon ca oamenii stateau saracii ambii cu urechea la o singura casca!!!!te mananc!

delia chiar m-ai pacalit, si eu chiar te-am crezut : ))
a fost cineva la film fara mine? va mananc si pe voi
maine plec acasa si cum se spune `da doamne sa avem lumina`, eu asa am sa ma rog pt. internet..
cati am vazut anticrist, e de lars von tier dedicat lui tarkovski, eu nu stiam ce vad, dar cred ca a fost special, ca sa ma gandesc din nou la tine : ))), va recomand sa va ganditi de 2 ori ce o sa faceti dupa film, daca va hotarati sa il vedeti, filmul time pe care mi l-a dat cati m-a marcat si el, dar mi-am dat seama ca l-am inteles, dupa ce am vazut anticrist, cum e masa mea de lemn asa sunt si eu, nici o branza, nimic, nada....zzzero
sim arata-ne ce lucrezi...una singura
raluca, ma inhibi esti geniala, asta e a 2-a oara pe ziua de azi cand o zic, le-am zis parintilor vecini, fata de care am divulgat secretul cu mailurile...si ei sunt foarte emotionati
tincu e ca din familie...te rog Smile
raluca si tincuta tot e din familie Smile care ti-e programul la"

Delia eu:

"saru'mana pentru melodie, tincuta oaaaau, am sa am un winamp list de 1km la birou
today is emoticons day

referitor la ce spunea tincuta, deocamfdata suntem 7: catiosa, delia eu, lorelei, prafdestele, raluca nina (), simone, tincuta (god, sper ca am numarat bine - mai numarati si voi o data), dieeeci fiecare care scrie tressa aiba 6 pipali la "To".

raluca eminovici, ma complexezi cu mailurile tale, zau daca inteleg, what is the damn word????? say it, lorelei!!!!! deocamdata am senzatia ca fiecare scrie in lejea lui. it was not a complaint, but an observation.

tincuta, tu tot mai cauti room mate? hai laura, ne bagam pe perioada determinata? acum ar fi momentul, pentru ca m-am certat cu proprietara (madre). mi-a folosit my first wrinkles - cream, pi cari-am dat o gruaz di bani!!!!! yes, i know, it is stiupid, but it's a reason.

sim, ce fel de planta? cum o mers tot? cum ii camera taaaaa?
laura, nu-ti face griji, te obisnuiesti cu atmosfera prafuita, ai sa gasesti salile fara probleme dupa prima saptamana!
tincuta, cum au mers restantele?
raluca p., bafta la test!
raluca mea, ne vedem acasa
carnatofag mic, duamni, acushica vini sim la tini...sa faceti poze! (that goes for all of you!)
cat de departe-i marea de unde stai tu, deliushca?

H G
U U
UUUUU

PS: pun si eu o melodie mica de la dm."

Raluca Nina:

"stati putin, cum adica lasa, laura ca ai sa gasesti tu salile prafuite din prmia saptamana, eu de ce nu stiam asta??laura, se cheama colagivescancer@yahoo.com, scria si la ea:*"

"tincu-tincutza, ce frumos cu melodia asta a ta, multumesc si eu! inca nu am ascultat-o ca tre sa plec acush in, nu-i asa, sage:D dar o ascult diseara, oricum, gestul in sine m-a impresionat:)din nou, ce frumos Very Happy as manca si eu carnaciori dar daca ma gandesc mai bine, nu mi-e asa de pofta si in ultima vreme ma doare apendicele si nu vreau sa starnesc bietu organ auxiliar degeaba:D
catinca grasa???? vreau si eu poze!!

azi a inceput facultatea si aproape am adormit, a fost oribil si mi-am dat seama ca nu mai tin minte nimic din primul an si ma simt ca si cum as sti mai multa hmmmm.. sa zicem latina!! si filosofie decat matematica. my intelligent point is that i feel like i don't really know stuff:) si flavia e acum in alta grupa si inteleg ca trebuie sa avem dragoste pentru toti oamenii, inclusiv pentru cei din grupa de la facultate, dar deocamdata nu pot si ma simt prost ca doar si ei is oameni.
and don't get me wrong i love working in sage, ieri chiar, din proprie initiativa, am stat cu trei ore mai mult decat tura mea ca sa mai ajut ca erau multi clienti, doar ca domnu radu asta can really make u feel useless, in a good way, i guess...if there is a good way for that matter. but i like it very much. tot azi, in timpul celui de-al treilea curs plictisitor ma gandeam ca abia astept sa se faca 6 ca sa merg acolo, i mean i am only a worthless waitress, why am i so excited about that???is it because i am a retard or laizy or i don't know, could someone explain??and i mean be honest!!

caty, simonei nu-i place menta:D

da, apropo de ce ai zis tot tu, caty, cred ca e cel mai sanatos sa gandesti asa, adica sa iti faci treaba cum poti mai bine. am observat ca uneori nu ti se multumeste sau nu ti se zice bravo, asa-i foarte bine si nu este un motiv de descurajare as long as u do your job. of, nu stiu sa ma exprim nici la varsta asta. i guess what i want to say is that u should always smile?nu, adica da, si asta doar ca sa incercam sa nu luam tot ce vine sau nu vine de la altii foarte personal.
am aflat azi despre un anum domn pe nume Galois care a murit la arsta de 21 de ani, intr-un duel. insa pana la varsta aceea reusise sa revolutioneze toata algebra de pana atunci cu nu stiu ce chestie pe care o sa o invatam anu asta. cool, i'm almost 21 too and i can barely express myself.

si eu vreau sa spun multumesc si nu vreau sa rupem legatura!!
delia sormea, multumesc ca mi-ai spus, uneori am dubii, scuze, dar promit ca nu o sa mai am, asa-s eu, mai pacatoasa.

da, sim zi-ne despre planta. mai traieste?muahaha:Dand what about ur room?does it still have walls??muaaahahahahahahaha:D glumeam

i love u all si spor la toate!
delia, normal ca te sustinem cu medicina. ia zi, tre sa scot apendicele ala sau nu??
laura, scuze ca nu te-am sunat ieri, pana la urma nu am mai mers la filme, naspa dar poate gasim cand
si ce ore ai avut pana acum laura??
SUCCES i love u all!!!!! drum bun tincu sa te intorci cu bine!!"

PT RAL DE FAPT

Lorelei:

"Da, am uitat ce talente ai tu. Ma faci de fiecare data sa ma mai uit o data pe ce scriu sa pricep de unde ajungi la asemenea deductii Smile)
Nu, nici eu nu simt nici o schimbare majora, doar ca mie mi-a fost totdeauna frica de schimbari desi le vreau in acelasi timp. Si da:)) m-am uitat de curand la 2 episoade dintr-o telenovela, deci cand scriam mailu, creca in realitate, vroiam sa ma uit din nou si nu stiam ce vreau...Si da, de plans iti plang oricand mai da Franta prin discutie sau prin gand, asta am s-o datorez Mira&co.
Si ce cuvintel dom'le? eu sunt aia care ti-a trimis un mail gigantic prima, din noi doua. sunt sau nu? doar ca elanul tau debordant ma frustreaza d'abord. Si mai lasa-ma cu frustrarea ta, ca tu ai chef de expuneri logice fermecatoare, ca de fiecare data.

De fapt, eu chiar n-am ce dracu sa zic.Decat ca azi a fost cer frumos cu nori.
Am avut 4 cursuri si doi profi sunt faini, ailalti conservatori si plictisitori. ca sa nu mai zic ca nu face diferenta intre gens si hommes.oameni faini deocamdata putini.mai am de familiarizat.minunea se numeste ioana lupascu. de fapt nu stiu ce-i e capu ei pe bune.
Love you all bundles, rugati-va sa nu vina frigu ca mie imi place mult asa!Very Happy"

NO SUBJECT

Lorelei:

"pentru inventarul deliei si nu numai:)
cred ca ai omis-o pe laura prisacaru..sau cariu:D care ni s-a alaturat "

NOROC!

Tincu:

"what you do darlings?
....mai este oare vre-o una ca mine care inca mai sta cu talpile-n sus si viseaza la nimic? nu scoala, nu serviciu.. e bine,
acus am sa prind si eu sistemul de fund, am sa merg la cursuri in sali prafuite cu tot felul de oameni, care si mai de care...oricum nu se compara cu Cuza Very Happy, e unica, nu va invidiez dragele mele...dar totul o sa fie batz(scandura) o sa terminati cu bine... si oricum facultatea e diferita...si sunt niste ani foarte neintelesi pt. mine, te distrezi, freci menta, faci si ce iti place, multa multa lumea, si tot esti nemultumit..parca e prea putin, macar mai cu suflet de as fi facut temele alea...viata!

si ne-am mai inmultit cu una,,, laura helou! welcome!

raluca, tu cu sage-ul, ei fi cum am fost eu cu brainul..te atrage mai mult, pt, ca acolo simti mai mult din viata, se misca mai repede lumea, vine pleaca, ai impresia ca multi fac foarte multa treaba toata ziua, iar tu tot acolo. Mie imi placea sa ii servesc pe oamenii care veneau , aveam impresia ca faceam mai mult, mai ca faceam parte din viata lor, si brusc!!!! orizonturile mi s-au deschis, totul se potrivea muzica, clientii `nepretentiosi` si imi mai dadea o siguranta, aveam un loc in care conform programului eram asteptata tot timpul, si e o chestie pe care o faci numai tu, fara ajutorul nimanui, e o mica realizare a ta, si o mai simti si la salar : )) eh...dar nu numai din astea am simtit, am mai simtit ca as vrea sa merg pana la taoleta (ma scuzati cu toatele) in ziua in care imi luam cei 600lei pt...12 ore de facut treaba buna!!! cu soviste cum mai spunem noi...eh, dar nimeni nu e vinovat...adica toti din romania : )))

avem iar probleme de transmisie, care mailuri ajung si care nu, ma rog, prindem pe drum ce putem...ma scuzati eu iar cu `problema administrativa`, dar ma scoate din sarite..huh
laura imi pare foarte rau ca sunt asa un bostan si am adormit instantaneu atunci...poate mai facem o seara de poker, intr-o vineri ...sau oricand
delia mama, serios vrei sa te muti? ca mama ma muta cu totul mai am de stat 10 luni in apartamentul de pe splai (da cati) si apoi pot sa te iau in camin : )) mai tii minte? viata de viata...: ))
simona astept pozele!! stiu ca sunteti ocupate, cati e pe linia cealalta (messeneger) si o astept de jumatate de ora sa imi trimita niste poze cu ...nu stiu inca : ), da pt, ca astept..

raluca imi pare foarte rau, dar nici acum nu am primit mailul scurt.

nu stiu ce sa va mai zic
va cuprind pe toate
facti bine ce faceti si buna dimineata ! simona...delia..

imi vine greu sa vorebesc si sa gandesc in romaneste cu moldovismele noastre si cu limba rusa la urechea mea, as da delete la text, dar il las in speranta ca m-am facut inteleasa...v-am visat, am dormit bine toata ziua
pe curand

cati de maine se muta, ne va raspunde cum o sa treaca in casa noua, sa cauti un preot sa o sfintesti : )...dar e cu noi,dupa cum bine stiti.
gata
la revidiere"

PT RAL DE FAPT reloaded:

Stardust:

"http://www.youtube.com/watch?v=mCluJ1jhYQk "

SALVE

Lorelei:

"heh. si cand imi ziceam eu- laura mama, things couldn't possibly get worse, ia ghiciti voi, dragele mele (in special ral si sim) cu cine fac eu convorbiri si redactari de texte in franceza? huh? huh?
going once...
going twice..
and sold! -to me and only me:D[ fink eu am ghicit tht is:))]
cu Laurent!!!!!
he's G-O-R-G-E-O-U-S. gorgeous! creca a slabit...sau nush ce dracu. plusa ca s-a tuns si tot ii sta perfect. si ma fastacesc cand il vad.creca se insoara acus iar mie imi curg balele dupa el. l-as fi prins de sacoul ala negru a-la-brian-molko (cu mov pe dos) si la-s fi lipit de tabla, sa nu mai plece din sala de curs. si din cauza ca arata asa bine, nu ma putam concentra, si punea intrebari de cultura franceza, si stiam sa raspund da n-aveam curaj sa deschid gura!!! ma uitam doar...sperand la un univers paralel in care as fi pe gustul lui.
si ii statea asa bine cu blugi negri si sacou...si damn. atat departare intre noi:))) ce n-as fi dat sa fiu si eu profesoara, m-as fi multumit cu putin de tot:D:))

in rest, ce mai faceti? eu am racit si ma plictisesc. anyone any ideas?.. poate o mai dam de-un poker night (la tincuta?Very Happy), sau ma rog, ce se poate juca in 5:P..."

Moi:

"salut!

am avut treaba zilele astea, n-am mai putut accesa nimic personal. insa aceasta nu e o scuza pentru faptul ca nu ti-am zis la multi anisori, delia catiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:((
please forgive meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(( promit ca anul viitor iti spun cu 3 zile mai devreme, ca per total sa iasa 4 octombrie:) LA MULTI ANI!!!!
ce-ai facuuuut, cum te-ai distrat? simona, cum ii la delia???? ar iu hevin faaaaaan???? delia, iz simona anoing?Very Happy
laura pri, introduce yourself please:) i wanna know more about you:) given the fact that i know nothing:D

la mini noutati: trebuia sa dau luni examen la scoala de soferi, dar mi-au expirat analizele...si am amanat. din nou. din nou. omg, i'm hopeless."

GUILTY

Lorelei:

"hei delia:)
eu n-am scuza, pur si simplu tin minte ca m-am sculat dimineata si mi-am dat seama ca e ziua ta, am uitat, mi-a reamintit raluca si seara cand am ajuns acasa (eu pierd timp pe la facultate spre deosebire de tine:P- s-au schimbat regulile si n-ai voie sa ai mai mult de 3 absente; si s-au desfiintat sesiunile, deci tre sa raspunzi ca la scoala, constant aproape)- cum ziceam, seara cand am ajuns acasa si trebuia sa-ti scriu un mail...am adormit:(
Ca atare:D:D la multi ani, si nu stiu...ce mai vrei tu. deja esti in anglia, nu stiu ce-ti mai lipseste;)) sa fii sanatoasa:D
luv ya!"

HELLO

Nina:

"sper ca sunteti bine si fericite. sa nu va lasati suparate de nimic!!:* scrieti si voi ceva. ce ati mai facut.sim, cum a fost de ziua deliei? delia, cum te-ai simtit tu de ziua ta? ral, cum e prin strasbourgul cel minunat? tincu, chiar te duci in camin?ce chestie!tie iti surade ideea?
scuze de atatea intrebari:D
have fun! and don't forget to smile:)"

Moi:

"neata. la noi ploua. la voi probabil ca e soare si miroase a croissant si cafea.
cele 2 englezoaice, huoooo ca nu scoateti un cuvintel!!!
eu ma uit de ceva timp la la femme nikita, un serial de pevremea cand eram in liceu. si tocmai am aflat ca la sfarsit, nikita si michael se despart si dragostea nu invinge totul. si-acum sunt deprimata. daca nici in filme ... clar ca in real life...
it sounds stupid but i'm stupid.
take care of you:*"

Caty:

"we love you ! sim o sa va puna la curent
va imbratisez!"

Nina:

"bai da vad ca nu prea se depune efort ca sa tinem legatura:| nu reprosez nimic doar ca scrieti mai mult.sim nu ne-a pus la curent cu nimic, de exemplu.sim!!ia si baga la curent!!
eu am facut 7 lei bacsis sambata in sage si i-am uitat dar i-am luat azi, am inceput sa nteleg la ecuatii diferentiale, sunt pe tocuri in prima zi, m-a plouat azi o mie de ani si se pare ca in papucii mei de 80 de lei intra apa cu tonele, s-a sunat exact inainte sa ies eu la tabla, ma duc si azi in sage, de la 5 si imi doresc sa am puterea de a nu face rau nimanui da e geu tare! asta in mare despre mine. si eu va imbratisez dar hai, updatati!!!"

Stardust:

"Raluca,
I really really love your mails. And your rained-on shoes and your struggles with ecuations and sage. and you nagging us to write. They brighten up stuff...so thank you. Stiu ca sunt o ureche cam absenta (aparent), dar n-am fost niciodata buna la organizat lucrurile si deci unele imi scapa...deci mai sunt depressed sau just tired. No reason for which I am not with you guys.
Delia din falmouth- sugar, chess-nut, hungarian lantern! you smashing girl I did not whish happy birthday to. - gimme your address.
Delia cu lanterna, apropo de nikita - i always liked your liking of old charming stuff...i think we share the capacity to get rrreally emotionally worked up about a good show.
Sim, in the spirit of what I said above, I'm gonna nostalgically quote arwen undomiel: "If you want him, come and claim him!" si cu asta nimeni n-a-nteles nimic. heheheh.
Am fost la o petrecere de oameni destepti, care se imbata la fel ca cei medium-iqd sau cei prosti. Doar ca sunt poate mai vorbareti Smile:)good plus. [ca sa continui pt sim si pt toti povestea tipului hiper-drunk who tried to kiss me in the first 10 seconds of the party and that pierre took home - well, as a sequel- he flunked him out at 5 30 in the morning...dar, circumstanta atenuanta, the guy had pissed in his closet. didnt reach his clothes though, which is a good thing cause they're cool.]
I'm getting lazier and stupider by the day...something's gotta be wrong with that? Aici e frumos, toamna si frigulet. Mi-am luat o esarfa neagra cu ciucuri&broderii pe care pot s-o port ca o cravata si un tricou pe care scrie "j'aime bien les moustaches" (si cu o mustata evident, libera de orice atasament datorat vreunui chip uman-just the way i like them. de reste, seamana cu a lui proust.)
Cam atat de-aici. Va pup pe toate (separat si individual). Don't forget to provoke each other (to think and jump around mentally and to be present and to be one-step-further). it's the purpose of this warm little gathering, methinks. i especially imagine it when i write. un mail e o pasare destul de usuratica si ametita, which is why this is pleasant.
Ral out.
ps- jur ca asta e mai misto decat lacrimogenitatea pe care v-am trimis-o data trecuta. pentru care imi cer scuze.
http://www.youtube.com/watch?v=47tlFVBA130"

Simone:

"olaaa mi amigos!
bai n-am nici o scuza ca n-am scris!! im a bastard through and through, accept orice rosie puturoasa pe care vreti sa o aruncati:)) ideea e ca am fost si eu ca tot omu, busy, tired, worried--alea alea.
delia m-a rugat sa scriu un mail despre falmouth si my going there, so here goes:
falmouthu e supeeerb:) e MAREAAAAAAAA in toata splendoarea ei albastru-colorata:) si pe langa ea padurici si fields si dealuri si minunatii:) (am fost cu toti fotografii intr-un field trip de-a lungul coastei) si oamenii sunt destepti si simpatici:) si nisipul! si cafenelele! si falmouth-ul in sine! e foarte cosy totul.
livingroomul deliei este spatios si perfect pentru proiectii iar de ziua deliei fratele lui jules, colegul de casa a facut un tort! un tort de ciocolata atat de bun si concentrat ca nici macar EU- marele devorator in ale ciocolatii, nu mi-am putut termina felia. iar jules i-a dat deliei o planta cu mici fructe portocalii si rosii, pe care delia a numit-o, foarte appropriately, Jules:))
pentru camera delia a cumparat un sifonier si o chestie cu rafturi de pus chestii:)) (im sorry i hope by the end of the mail i'll figure out the name for it) pe care very bravely am inceput sa le asamblam. delia cu un elan de descoperitor si eu cu un mic jolt dat de ciocolata calda:)) si, desigur, ca fete fara surubelnita in poseta, am insurubat cu coada lingurii si furculitei! si sa vedeti fratilor ca tinea! bine..pe la jumate am descoperit si bucatica de erm fier indoit care era pusa pe post de surubelnita. but hey! we gotta think in terms of the cv-story-book to be read to our grandchildren! and spoons are much more interesting than screw drivers.
oricum, chestia cu rafturi delia a asamblat-o singura, in toiul noptii cand eu eram rupta si in pat. na! i admit:)) i was an unhelpful bastard for the last bit:)) ca tiganu la mal.

In short, delia is definitely in the right, poifect place:)

In rest, eu m-am intors si inca aplic pe unde apuc pt p-t job. a inceput universitatea (dimineata cu soare si cer albastru si copaci cu frunze de culori moi) si desigur DESIGUR pt primu proiect am picat in grupa cu tipa (sau mai bine zic trusa de machiaj ambulanta) a carui mutra, fel de a vorbi, fel de a gandi, fel de a fi scoate din pepeni fiecare porisor de sim. dar!Smile) thankfully im ok with teh other 4 people:)) so its alright:)
delia mi-a zis de dora, o tipa foarte simpatica si desteapta din cluj care a venit in anu 1 la media la trent:) yay! (neam intalnit si ieri si azi si am colindat prin oras)
in casa de langa mine sta o frantuzoaica qui a l'air simpa si care e la istorie:) im hoping to get to know her better soon:) pana acum ne intalnim doar in curtea comuna, la pus ciorapi la uscat:)
a fost pe aici un market african unde am vazut un negru oribil de frumos. cel mai frumos negru de l-am vazut vreodata:)) cu fruntea rotunda si ochii mari si rotunzi si fata ovala si par lung si facut rasta..aaah:) canta la tobe pe acolo.
ceea ce nu prea am inteles e de ce puteai sa cumperi bonsai la un african market:))
blonda! u rich rich thing!Very Happy hurey bout the diferentiale! sa stii ca m-am gandit des la tine zilele astea:)
laura:)) laurent huh?Smile) man i wish i had a french class..keep us posted on university life!
delia cu lanterna: helou, ai vazut un cal marou?Smile) keep up the good mail writing from work:D vad ca de acolo ai inspiratie
tincuta:) whats up?

dupa cum bine a zis si ral, ur mails guys!!they make me so hapi:) even he scribbled one line-rs
xxxxoooooxxxxx

p.s: oh JESUS ce musca gigantica. u can hear it bouncing off the walls. well-we know what sim's gonna be doing tonight, huh."

HEILL:D

Moi:

"fietili din viena, am uitat sa va spun ceva:

acum ceva timp am trimis tuturor un mail despre ajutorarea unui baietel bolnav de inima, fiul unor prieteni de-ai mei. ghiciti cine a fost singura persoana care mi-a raspuns: as the title of my message shows.....nenea axel heill, remember him?Very Happy mi-a zis ca tine minte ca am stat in apartamentul lui si ca am fost good people, asa ca doreste sa doneze si el niste banuti pentru coplias. mare a fost uimirea mea, zau ca mare, i-am scris inapoi si i-am multumit, i-am dat nr. de cont bancar si adresa mea de acasa...a trecut o saptamana, mai ca uitasem. si cand colo ma pomenesc cu un plic de la axel heill, cu 25 de euro inauntru si o scrisorica prin care-i ura baietelului bolnav numai bine! poate v-a zis raluca mea de asta si nu-i nici o surpriza ... dar tot voiam sa anunt lumea intreaga de gestul omului...Smile

let's hear a big horray for mr. heill:D

going back to our sheep:D
vai, simona si delia, ce frumos pare sa fie falmouthul!!!!
ralucap, mutumesc pentru cuvintele dragute pe care le gasesti pentru mine:*
raluca mea, nu mai plange degeaba, stop being harsh on yourself!
tincuta, cum de te muti in camin? che pasa con el apartamento?
laurici, ce mai faci, te-ai mai angajat?
laura pri, say something, i wanna know how you feel, cause it's breaking my heart laurentiu cazan.
simona, da di ci nu mergi bini treaba cu angajatul la biblioteca?

good day, my treasures!
:*:*:*:*:*:*:*"

HEILL:D VA IUBESC

"VA iubeeeeeeesc ! bai, mailurile voastre imi aduc aminte de fiecare data DE CE VA IUBESC, bine, nu-mi amintesc de ce ma iubiti voi pe mine: ))).. poate n-ar trebui sa ma gandesc la asta oricum.
Sunt in biblioteca cu janis Joplin in urechi, nu beau nu fumez, gatesc si spal vase profesional, si incerc sa ma organizez cu scoala si sa fac o treaba buna in general. Afara e frumos si tot incerc sa ma pacalesc cca nu sunt in Anglia si ca n-o sa vina o ploaie torentiala !!! Sper sa tina vremea frumoasa ca eu umbrela tot n-am.. HAHAH, tincuta ghici ce-am gasii aici, AMOR AMOR de la Chacharel si intr-un gest de emotie tottala l-am cumprata la promitie, si sticla era defapt minuscula, nu mare ca testerul, dar nu conteaza, am sa spal wcuri ca sa-l merit!!

Ieri am fost cu Jules pe plaja si in general totul e suspect de perfect, deci incerc sa arunc cu energie pozitiva in voi, plus sa-mi cer scuze ca eu nu scriu niciodata nimic, intrebati-maa, si chiar asa vad ca l;umea dispare din peisaj, fara cu lanterna nu ne lasa in voia sortii, scrie-ne mailuri si blackmailuri, orice ca sa tinem scrisoarea circulaa deschisa

e foarte amuzant ca nu incerc sa fiu coerenta deloc: ))) chiar mi-e foarte foame si dupa intalnirea cu roamnca de aseara vad numai jumari: ))) ea imi povestea de jumari. bun

deci spuneit-mi ce sa gatesc, si ce sa citesc si
am fugit la black&white printing
jumari-hug pt toata lumea, si va iubesc numai scrie-ti

delia de la caty"

Nina:

"bai, cica asa ar fi mai sanatos, sa nu ne gandim de ce ne iubesc altii sau de ce nu ne iubesc desi eu asta fac de cand ma stiu, incerc sa vad ce crede "lumea" despre mine. very bad:) oricum, deliaspa, nu ne face, ca daca incepem cu motive pt care sa te iubim, nu mai terminam si suntem 6 in total:P asa, ca sa te lingusesc putzin:D adica glumesc pt ca avem mii si mii de reasons to love ya:*
da cum adica speli vase profesional, am lipsit eu de la un mail si mi-a scapat ceva?? adica te-ai angajat? sau era o gluma, poate, scuze:D
ai auzit simona, delia nu fumeaza!!! ia exemplu si stinge tigareta, donshoara!!Razz
my hands are free so throw me the good energy, baby!! si eu va arunc cu energie pozitiva!!!!!!!!
dude, my mails are so boring i feel like sleeping already. asa ca, ca sa va plictisesc oleaca mai mult si ca sa ma simt eu mai bine am sa va zic despre ziua de ieri in sage, zi in care, pt prima oara, domnul radu m-a lasat singura, pt o ora, cu clientii. adica eu am fost sefa pt o ora!! timp in care am scapat oe jos jumate de borcan de anason(don't ask), am scos jumate de frigider afara si nu l-am mai pus la loc, am patat jumate din masa cu ciocolata calda, mi-am tras blugii de fatza cu clientii-pt imi cadeau, na- si am preparat si doua cafele(i really am not good at coffee)!!
si nu am uitat nici o comanda. bine, o tipa a asteptat jumate de ora pana i-am adus cafeaua, dar a trebuit sa ma ocup de masa cu 10 tanti sofisticate si elegante si trebuia sa iasa totu perfect. dupa care am inceput sa fac curat si cand a venit domnu radu totul era pus a loc, aranjat, parfumat, eu imi fumam pipa in fotoliu-"i've been expecting you, domnu radu"but no, i didn't really say that. si cand a venit el, m-am dus in spate sa spal vasele:|
but it was so much fun and i can't stop laughing while i'm there:D so cool. boy, how boring was that!Smile) "aaaa, si apoi, mi-am ridicat mana dreapta, si apoi am miscat degetul inelar si am clipit si apoi mi-am intors capu cu trei grade etc"scuze ca spun toate detalliile:D
deliasp i am so happy everything is perfect i hope u won't get bored of too much perfection though so let there be rain!Smile) glumeam
tincutza si laura si delia lanterna, hai sa ne mai vedem dar nu stiu cand.
ral, thank u for the last beautiful mail and don't drink like those artistic beautiful bastards:D
sims, i laughed like a bug when i read ur mail si sper sa iti gasesti de lucru. ce mai!!1 ai sa iti gasesti de lucru !!!! peste o spatamana ai sa ne trimiti lire prin western union:D
laura, pana la urma ti-ai facut card la bcr?
i love u all and please, do not press delete:D"

..

Tincu:

"http://www.youtube.com/watch?v=Z1JZ9O15280&feature=fvst"

Moi:

"faiiiin!!!!
mi-ar placea sa merg la un live performance.
si tipa ce frumusica-i, ce par are!!!
very touching the last drawing.

there's something about the rusian people that turns me on:D
limba lor, putina istorie pe care o stiu, numele lor, maaaama ce-mi plac! nichita, serghei, misha, valiosha, suna toate a oameni puternici, dar sensibili la frumos:D tincuta, nu ma-nveti rusa?Very Happy no, really!

stiti ce ma gandeam? ca sa nu mai "muncim" atat trecandu-ne numele la "To"...
sa ne facem forum privat:D
si-acolo putem pune poze, linkuri spre melodii, putem purta discutii...

have a great week!
ps: cum e vremea prin strainataturi? la noi e caldut de 3 zile, azi a aparut si-o bucata de soare."

Tincu:

"da cred ca faza cu forumul ar fi perfecta,
eu mi-am facut un grup cu voi toatili
cine mai stie ceva de cati? ...revin cu un mail mai consistent. am avut probleme Smile"

Nina:

"delia cati, m-am intalnit azi cu tatal tau si ce dragutz:D
a zis ca ei vor pleca pt cateva zile adica doua si ca trebuie sa-ti trimita coletul cu haine groase si daca poti sa l raspunzi ca sa stie ce sa mai puna acolo (nu stiu daca am retinut bine cand pleaca, cred ca joi sau vineri) dar probabil ca ti-au scris si ei despre asta:) ce mai faci???spune ceva ca ne e dor de tine
la mine e sage si facultate doar ca e cam greu la mate ma enerveaza:)
ZAMBITI VA ROG!!!!!
va pup!!"

CI NUMI BRIE?

Moi:

"tantili, ci numi s dam la fuorum?
riepidi vieniti cu sugiestii c-s nierabdatoari!!!!
scurt sh la obiect."

"daca tot suntem 7, ma gandeam curcubeu sau rainbow sau arcenciel sau echivalentul cuvantului in rusa sau in ce limbi mai stiti voi sau arcobaleno in italiana:D sau cele7minuni omg suna manelistic, noah??? sau boogies, ca suna funny:D
stop me !!!!
terminatia o sa fie ceva gen your-talk.com sau forumotion.com sau alte chestii cu extensie gratuita.
si ganditi-va si la nicknameuri pentru voi:D as in usernames.
scrieti-mi!
(pen)ultimatum"

Tincu:

"raduga=curcubeu in rusa, imi place. ce bine ca esti? ce ne-am face fara tine : ))
mai eu tot nu v-am scris nimic. si sim...am atatea sa iti zic de desene, insa oficial m-am declarat in starea de depresie acum e bine am depasit-o, si proful mi-a spus ca, cladirile mele au dinamism..deci traiesc, va cuprind pe toate, ce rar scrieti.!! raluca cand lucrezi in sage as vrea sa vin, am mai zis asta stiu, dar chiar as vrea sa trec.va ling ochisorii."

HIHI

Lorelei:

"daaa...asa, sa fie rusesc fiindca mie imi plac rusii; si voua nu?poate agatam cativa. 6 pentru mine si 1 pentru voi. kiddin
pai eu propun cu nesimtire sa raman tot good old "cat", pentru cine nu stie, nick pus de ral sau sim... sau de ele amandou, nu mai stiu exact.

eu simonei ii zic "sunshine" fiindca e asa cum o stiti, plina ochi de energie pozitiva, si imi da tonul, ma scoate din pasivitate
distinsei raluci i-as zice in multe feluri dar stiu ca nu i-ar place (de exemplu "peppermint")deci ma angajez sa ii zic cum vrea ea
probabil deliei cu lanterna i-ar pace unul cu aluzie la hipopotami;))
si la restu nu mai stiu...
luv ya bundles"

HOHO

Simone:

"uraaaaaaaa!Very Happy traiasca forumu si fata cu lanterna care s-a gandit la el!
catu ramane cat:)) obv
iar eu sunshine? Very Happy yep yep i can deefinitelly live with that (thanks cat:) )
blonda as vrea sa ramana blonda:) da' obv e la latitudinea ei:P
ral- pierremint ahem! i mean peppermint:))))) da!
rainbow is the name of the mistery teacher care o sa fie la urmatoru proiect--ala de illustratie:))lets hope he's nice.(guys, i'll never admit this in public, but i was secretly rooting for boogies:)))) nu, glumesc:P raduga sounds lovely:) )
tincuta:) no worries man:D as vrea tare mult sa-mi zici, da' cand ai timp si chef:) si yaaaay!Very Happy cladirile au dinamica!!dunno precisely what that means but it sounds awesome:Dhapi hapi joi joi joi!
delia de pe dealuri(sau valuri:) eu as zice sa-ti zici nuca:) mie mi-a ramas plantat in creier de cand ai zis ca vrei sa-ti numesti copilul asa:P i say u give it a test run:P
fratilor-as scrie mai mult dar imi ghioraie matele si nici nu prea am ce zice:)) astept inaugurarea radugii!Smile)

we love to boogie! a round of hugs for everyone:))
Sim"

Tincu:Smile

"nuca e perfect..eu as putea sa fiu antincu, cine nu mai are nick ...delia? delia..marmelada de mandarine...imi pare rau ca va cunosc atat de putin, imi cad ochii pe tastatura, si nu stiu ce sa fac cu viata mea..si nu-mi functioneaza deloc logica zilele astea... cand inauguram forumul?
cati, mama si tata iti trimit vineri pachet, ce ai vrea sa mai ai in el?..si am vazut pozele cu tine si cu jules probabil, sunteti foarte scumpi, si am indraznit sa fur o foaie a4 alb negru cu tine foarte zambitoare de la tatal tau, pe care mi-am lipit-o pe usa din interior de la dulap, asa ca in fiecare dimineata cand ma imbrac, am grija sa iti spun buna dimineata Smile
nii dor de tine...mai scrie-ne.
daca merge faza cu forumul...zic sa iesim si in oras Smile
va cuprind."

Moi:

"simona hai, ma sari, ma uiti, hai hai!!!!

bag forumul sau astept si raspunsul celor absente (?), gen raluca cea din afara arborelui meu genealogic, delia care nu sunt eu si laura pri despre care nu stiu nimic - serios, cine-i aceasta laura care nu e laura cealalta? is she a ghost???? is she a spie???? am i alive???? simone skippin me makes sense if i'm dead...am AI the ghost???
numele meu de forum va fi ori pitpalaque, pentru ca suna evident frantzuz si gaitzos in a rafined way Very Happy , ori tiramisu, cu accent pe ultima silaba, pentru ca asa se cheama hipopotamul din cartea pe care o voi scrie candva si pentru ca, in esenta, sunt o vietate dependenta de oameni puternici care sa ma ridice din mocirla, imaginati-ma cu ochi mari strigand disperat, determinat si adorabil TIRATEMI SU!!! anyway, oscilez.

porumbel."

Simone (in private):

"=)))) baaaai scuzeeee Mademoiselle Pitpalaque Tiramisu Porumbel it was so not on purpose! oki-cenusa in cap, cenusa in cap.
tre sa fug ca sunt la uni
oricum:)) am ras like a mad woman citing mailu!
big hug man pls dun hate meeeee!
Sim Tuciurie"

NE MUTAM?

Moi:

"raduga.forumotion.com
push the register button!
shi daca vreti sa creati un topic nou, este un lollypop mic in stanga sus:D"
Back to top Go down
View user profile

Rien n'est perdu

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Voteriez-vous pour moi même si j'en ai rien à cirer du sida?
» La giraffe et son collier!
» [Folk Medieval] Ai vist lo lop
» Lothlorien - Enya
» Mazout : fanzine/webzine rock finistérien